Tanki Leendert
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
09 Oktober 2009 | Aruba, Oranjestad
Gister kwamen we terug van een avondje uit aan de strip bij de hotels, was super gezellig! Salsa muziekje, drankje erbij en lekker kijken naar de mensen die een dansje wagen op de swingende muziek :D (de één nog slechter als de ander) Hier hebben we rondgevraagd bij de Nederlandse cafétjes of ze nog iemand nodig hadden en of ze wisten waar we het nog konden proberen. Met veel tips waar we eventueel aan de slag kunnen gingen we naar huis. (en ook omdat ik nieuwe slippertjes aan had waarvan ik een blaar op m'n voet kreeg :()
Dus ik sla onze straat in waar we wel is een hond voorbij hadden zien lopen springen er ineens 3 zwerfhonden voor onze auto!! beginnen keihard te blaffen en tegen/op onze auto te springen DOODENG! Shar en ik heel snel onze ramen dicht gedraaid en ik probeerde heel voorzichtig door te rijden om ze af te schudden terwijl Shar ondertussen volop op de toeter aan het drukken was (heel de buurt wakker) Om de 3 seconde hoorde we een gepiep omdat er 1 half onder de auto lag of een bonk omdat we er weer 1 aangereden hadden, het was echt niet leuk!! Uiteindelijk heb ik mijn moed verzameld en heel hard gas gegeven en ben ik één of andere straat in gereden om ze af te schudden en dat is gelukkig gelukt! :D heel zachtjes zijn we naar ons huis gereden want we waren op onze dood dat ze ons zouden volgen en het hek in zouden lopen, maar dat was niet het geval.
Vanochtend werd ik heerlijk wakker gemaakt door de buren die hadden besloten een disco te houden om 9 uur s'ochtends.. Dus ik zit nu aan m'n theetje de herhaling van So you think you can dance te kijken!
Bon dia! Liefs
11 Oktober 2009 - 17:20
Marianne, John+kids:
Wat een avonturen en je bent er nog maar net! We hopen dat jullie snel aan de slag kunnen. Eerst maar eens even genieten toch?
Veel lieve groetjes,
John, Marianne en de kids -
12 Oktober 2009 - 16:33
Carmen:
Channnnnnnnnnnnnnnnnnnn
waaar bluuuven die foto's nou??!
12 Oktober 2009 - 18:58
Chantal:
hooi chan
we hebben je reis verslag gelezen
en in korte tijt al zo
veel beleefd
we genieten met jullie mee
liefs van pa en ma